Welkom bij

Bonjoere op Waeg

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u genieten van een avond vol lekker eten en drinken? Bent u op zoek naar een gezellige locatie met terras en privé speeltuin, waar u ook met uw kinderen terecht kunt? Dan bent u bij Bonjoere op het juiste adres!

Van een zakenlunch, business event tot een familiedag, koffietafel of besloten feest. Het kan allemaal!

En niet te vergeten.. op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u bij ons terrecht voor een overheerlijk diner of luxe borrel.

Voor Bonjoere is geen enkele vraag te veel. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, wij denken graag met u mee.

Contact

Iedere dag is een speciale dag

De Bonjoere Standaarden

Bonjoere staat voor genieten van de puurheid van het leven; de liefde, de vriendschappen, de gezelligheid, lekker eten en een goed gesprek onder het genot van een lekker wijntje of speciaal biertje. Zo maken wij van iedere dag en iedere gelegenheid een speciaal moment om nooit meer te vergeten. Met de Bonjoere standaarden houden wij onszelf scherp en de kwaliteit van onze service hoog.

Dat vinden wij belangrijk, u toch ook? 

Onze Bonjoere standaarden op een rij:
Persoonlijke en vriendelijke service
Kwaliteit en pure smaakbeleving
Alle gerechten vers en met liefde gemaak
Pure ingrediënten
Indische - Aziatische specialiteiten
Homemade specials uit Louke’s keuken
Gevarieerd aanbod
Offertes op maat

Maak kennis met David en Marlou

Het gezicht van Bonjoere

Wij zijn David en Marlou Vaessen-Wiggins, grondleggers van het unieke concept van Bonjoere op Waeg. 

Na 21 jaar een gemeenschapshuis, sport- en feestzaal in Maasbree te hebben gerund volgden wij ons hart naar Venlo. We zijn gestart met de Yagua Skybar in de Nedinsco toren, gevolgd door Kefee Bonjoere aan de Parade en nu met Bonjoere op Waeg gesetteld in Blerick.

Een gezellig en gemoedelijk eetcafe, een grote feestzaal en een terras met privé speeltuin! De heerlijke gerechten, die met liefde en traditioneel volgens de Indische - Aziatische keuken worden gemaakt, zijn geliefd onder vele venlonaren, blerickenaren en ook mensen buiten de stad.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? 
Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Een uniek concept met focus op smaak, kwaliteit en pure verse ingrediënten

Zorgeloos genieten